Friday, February 14, 2014

Happy Besday Aqil Danial

Pada tarikh 11hb februari baru2 ni genaplah umo anak bongsu i yang ke 5
Sempena hari ulang tahun aqil..mama xde apa nk buat cuma bg jajan kt Taska 
Bila tnya adik nk kek tak..dia jawab alaaa nnt adik malu la kwn2 nyanyi beday 2u kt adik...
Alaa...cam comel cute je bunyinya..
Apa2 pun selamat hari jadi Aqil..semoga jadi anak yang soleh dan rajin2 
Nak pergi sekolah..mama dan abah sayang adik..sayang jugak along..kakak dan achik..






1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)